Reisverzekering Afsluiten
Online tot 1 minuut voor vertrek.

U kunt binnen 3 minuten online een direct ingaande reisverzekering afsluiten. Dit is mogelijk tot 1 minuut voor vertrek. Gaat u vaker dit jaar op vakantie? Overweeg dan een doorlopende reisverzekering.
U sluit de reisverzekering bij De Europeesche, de grootste en beste reisverzekeraar van Nederland. 
Kies zelf wat u verzekerd wilt hebben. 

Aflopende reisverzekering afsluiten.

Bepaal zelf wat u verzekerd wilt hebben. 

U gaat op lekker op reis, de koffers zijn ingepakt en de reisdocumenten liggen klaar. Een reisverzekering heeft u nog niet afgesloten want u neemt toch niet al te gek veel bagage mee en mocht u worden bestolen dan kunt u dat prima financieel opvangen. Bovendien dekt uw ziektekostenverzekering toch de buitenlandse dokter of ziekenhuis mocht U die nodig hebben, toch?

Gelukkig besluit u op het laatste moment onze website te bezoeken om toch nog even te bestuderen welke risico's u loopt zonder reisverzekering. Wij leggen u het graag uit. 

Het belangrijkste wat een reisverzekering dekt is " hulpverlening". Wie moet u bellen als u bent bestolen van uw paspoort en geld? Wie geeft een ziekenhuis garanties dat de rekening wordt betaald wanneer u wordt opgenomen? Wie zorgt ervoor dat u thuiskomt met een dure lijnvlucht wanneer U ticket door ziekte is verlopen of wanneer u onverwacht terug moet als gevolg van ernstige ziekte (of erger) van een familielid? Met een reisverzekering van De Europeesche krijgt u onbeperkt hulp van SOS-International. Hulpverlening wordt door De Europeesche tegen kostprijs vergoed. 

Kies uit 3 reisverzekeringen en optioneel 6 extra modules.

Basis

€ 0,92 p.d.

 • Hulpverlening 100%
 • Bagage € 1000,- + € 0,20
 • Medische kosten + € 0,45
 • Geld + € 0,50

Details

Comfort

€ 1,02 p.d.

 • Hulpverlening
 • Bagage + € 0,25
 • Medische kosten + € 0,50
 • Geld + € 0,50

Details

Optimaal

€ 2,62 p.d.

 • Hulpverlening
 • Bagage
 • Medische kosten
 • Geld / rechtsbijstand

Details

Reisverzekering afsluiten

Aflopende reisverzekering van De Europeesche

U gaat op lekker op reis, de koffers zijn ingepakt en de reisdocumenten liggen klaar. Een reisverzekering vindt u niet nodig want u neemt toch niet al te gek veel bagage mee en mocht u worden bestolen dan kunt u dat prima financieel opvangen. Bovendien dekt uw ziektekostenverzekering toch de buitenlandse dokter of ziekenhuis mocht U die nodig hebben? 

Dat het zo niet werkt hebben velen duizenden landgenoten al moeten ervaren. 

Het belangrijkste wat een reisverzekering dekt is " hulpverlening". Wie moet u bellen als u bent bestolen van uw paspoort en geld? Wie geeft een ziekenhuis garanties dat de rekening wordt betaald wanneer u wordt opgenomen? Wie zorgt ervoor dat u thuiskomt met een dure lijnvlucht wanneer U ticket door ziekte is verlopen of wanneer u onverwacht terug moet als gevolg van ernstige ziekte (of erger) van een familielid? Met een reisverzekering van De Europeesche krijgt u onbeperkt hulp van SOS-International.

U kunt bij de Europeesche online een goede reisverzekering sluiten en u krijgt direct de polis per e-mail thuis. U kunt daarnaast een handige app downloaden zodat u alle gegevens bij de hand heeft in het buitenland als er wat gebeurd. De app werkt ook als er geen internetverbinding is. Hulpverlening is altijd Standaard meeverzekerd tegen kostprijs.